LE MANS

LE MANS Voor de lekkerste grillgerechten en verse broodjes!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1985 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Le Mans. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 20:38 Eten was er erg snel, wraps waren erg lekker alleen jammer dat er weinig knoflook op zat.
25 mei 2022 om 20:15 Bezorging stond op 45 minuten, duurder echter veel langer. Pizza was lauw. Ben normaal echt beter gewend van lemans
23 mei 2022 om 12:22 Lekkere adana kebab durum heb er 2 achter elkaar gehad! Snelle bezorging!
20 mei 2022 om 21:02 Na langer dan 1,5 uur wachten en daarna telefonisch contact vind ik een slap excuus als “ het is heel druk vanavond” niet echt reëel. Eerder- wij zijn je vergeten. Ik koos Le mans vanwege “de rijst”. Maar die was op. Vandaar geen hoge beoordeling
15 mei 2022 om 9:37 Eten was super lekker
14 mei 2022 om 21:37 Het eten was goed en lekker maar het duurde erg lang voordat het eten er is
14 mei 2022 om 21:23 Eten was lekker, maar hebben meer dan 1,5 uur moeten wachten op de bestelling, terwijl vooraf een geschatte levertijd van 20-45 minuten stond vermeld. Waardeloos… Een telefoontje was fijn geweest, zodat we een alternatief hadden kunnen zoeken.
4 mei 2022 om 18:51 Lekker caltsone gegeten!!!!
1 mei 2022 om 19:33 Het eten was goed en de bezorging was snel!
28 apr 2022 om 20:33 Ben ervan overtuigd dat het eten lekker zou zijn als het wat warmer was. Eten erg koud aangekomen helaas.
25 apr 2022 om 17:48 ijs en ijs koud niet te vreten heel slecht
19 apr 2022 om 19:37 Het was erg lekker en snel bezorgd.